ΚΡΑΤΗΣΗ / ΑΚΥΡΩΣΗ

booking image

Αγαπητοί επισκέπτες,

Την κράτηση σας μπορείτε να την κάνετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email είτε με direct booking πατώντας στο κουμπί Book now. 

Εάν τελικά κάνετε κράτηση θα σας σταλεί email με όλες τις λεπτομέρειες της κράτηση σας. Σημαντικό είναι όταν λάβετε το ενημερωτικό email να μας ενημερώσετε εάν κάποια λεπτομέρεια είναι λάθος οπότε να είναι σωστά τα στοιχεία της κράτησης σας.

Για την δέσμευση του διαμερίσματος σας για την διαμονή σας χρειάζεται να βάλετε προκαταβολή όπως θα ορίζει το ενημερωτικό email που θα λάβετε. Σε περίπτωση μη καταβολής της προκαταβολής αυτομάτως δεν είναι σε ισχύ η κράτηση σας.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα. Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτηση σας εώς και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας. Σε αυτή την περίπτωση σας επιστρέφεται η προκαταβολή όπου τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον επισκέπτη. Εάν η ακύρωση γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξή σας η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Αποκλειστική προσφορά -10%

Πραγματοποιήστε κράτηση για το διάστημα 20 Ιουνίου έως και 10 Ιουλίου στα Διαμερίσματα μέσω της ιστοσελίδα μας και επωφεληθείτε με έκπτωση 10%.

Ελέγξτε την διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων

Exclusive offer -10%

Make a reservation for the period from June 20 to July 10 at the Apartments through our website and benefit from a 10% discount.

Check availability of apartments

This will close in 15 seconds